First Beat hyvinvointimittaus

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on kolme vuorokautta kestävä mittaus joka antaa tutkittua tietoa siitä kuinka kehosi reagoi eri tilanteissa. Ympärivuorokautinen sydämen sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti stressitekijöitä, unen laatua ja palautumista. Se antaa tietoa myös kuntotasostasi ja liikunnan terveysvaikutuksista. 

Mittauksen toteutus: Mittaus on helppo toteuttaa. Saat mittalaitteen postitse kotiisi. Kiinnität sen ohjeiden mukaisesti paikoilleen. Laite otetaan pois peseytymisen ajaksi. Mittaus kestää 3vrk jonka jälkeen palautat laitteen palautuskuoressa. Mittaus on erityisen hyödyllinen jos se sisältä kaksi työpäivää/ aktiivista päivää ja yhden vapaa/lepopäivän.

Palaute: Mittauksen jälkeen saat sähköpostiisi henkilökohtaisen kirjallisen palautteen ja FirstBeat sertifioidun erikoislääkärin suositukset hyvinvointisi jatkotoimepiteistä.

Kenelle: Sopii erityisen hyvin: palautumisen ja unen laadun arvointiin, stressinhallinnan työkaluksi, liikunnan terveysvaikutusten arviointiin.


Huomioithan, että mittaus on suoritettava ja mittalaite palautettava 30 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. 

Mikäli palautus myöhästyy, laite katoaa tai rikkoutuu, sinulta voidaan veloittaa 249 € +alv. Vastuu ei koske tavanomaisesta kulutuksesta johtuvia rikkoutumisia. Myöhästyneestä palautuksesta lähetetään ensin ilmoitus ja pyydetään palauttamaan laite viikon sisään.

179.00 €
Please select variants first